Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Betydningen af ​​plastkopmærket(2)

2021-12-04

5. PP polypropylen(plastik kop)
Almindelig sojamælkflaske, yoghurtflaske, frugtjuice drikkeflaske, mikrobølgeovn madpakke. Smeltepunktet er så højt som 167 ℃. Det er den eneste plastikboks, der kan sættes i mikrobølgeovnen og kan genbruges efter omhyggelig rengøring. Det skal bemærkes, at for nogle mikrobølgeovns madpakker er kassekroppen lavet af nr. 5 PP, men kassedækslet er lavet af nr. 1 PE. Fordi PE ikke kan modstå høj temperatur, kan det ikke sættes i mikrobølgeovnen sammen med boksen.

6. PS polystyren(plastik kop)
Fælles skål instant nudler boks og fastfood boks. Sæt den ikke i mikrobølgeovnen for at undgå at frigive kemikalier på grund af for høj temperatur. Efter at have indeholdt syre (såsom appelsinjuice) og basiske stoffer, vil kræftfremkaldende stoffer blive nedbrudt. Undgå at pakke varm mad i fastfood-kasser. Tilbered ikke en skål med instant nudler i mikrobølgeovnen.


7.PC og andre(plastik kop)

Fælles vandflasker, space kopper og mælkeflasker. Stormagasiner bruger ofte vandkopper lavet af dette materiale som gaver. Det er let at frigive giftigt stof bisphenol A, som er skadeligt for menneskekroppen. Opvarm ikke under brug, sol ikke direkte i solen.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept