Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvorfor skal du tilpasse Logo Takeaway-emballage kaffekop(2)?

2021-12-28

Hvorfor du skulleTilpasLogo Takeaway emballage kaffekop?(2)


Ting du skal overveje, når du køberTilpas logo takeaway-emballage Coffee Cup


Her er også et par tips til, hvad du bør overveje, når du købertakeaway emballage. Tjek om det produkt du køber er trykt med CMYK farver eller Pantone farver – Forskellen er, at med CMYK farver kan du bruge lige så mange farver i designet som du vil uden ekstra omkostninger, hvor du som Pantone skal betale for hver farve du ønsker i designet. Pantone farver er et farvesystem, der er i stand til at vise flere farver, og du er i stand til at være meget specifik i farven. Det mest anvendte farvesystem i emballageindustrien er Pantone farver.



Det er også værd at finde ud af, om det produkt, du køber, kan printes, eller om det kun er noget af overfladen, der kan printes. Det er ofte tilfældet ved køb af tasker elkaffekop, at du kun kan printe omkring 40-50% af overfladen. I tilfælde som dette vil vi anbefale, at du finder en producent, der kan printe hele overfladen, eller når du laver denTilpas Logo Takeaway-emballage kaffekopvære opmærksom på begrænsningerne og bruge det som en fordel i stedet for.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept